MAJOITUS

Haaran torppa tarjoaa luomumarjojen lisäksi majoitusta kesäaikaan pihapiirissään, maatilamatkailuhengessä. Valittavana on tällä hetkellä joko perinteinen aittamajoitus tai kesähuone.

Aittamajoitus

Perinteinen punainen hirsiaitta (joskin pienellä ikkunalla) tarjoaa oivan yösijan nostalgian nälkäiselle matkaajalle tai elämyksiä kaipaavalle. Aitassa saa hyvät unet ja sateen sattuessa sade ropisee tunnelmallisesti peltikatossa.

Aittaan mahtuu nukkumaan 2 henkilöä. Se on varustettu ladattavalla lyhdyllä sekä liiketunnistinvalolla, joten aivan sokkona ei tarvitse nukkumaan mennä. Lisäksi varusteisiin kuuluu otsalamppu. Aitasta löytyy myös yksi sähköpistoke, joka mahdollistaa kylmempinä öinä lämmityksen tai esimerkiksi kännykän lataamisen.

Kesähuone

Kesähuone sijaitsee myös pihapiirissä ja sen ikkunasta voi ihailla peltomaisemaa. Kesähuoneeseen mahtuu nukkumaan 2 henkilöä. Kesähuone on hieman modernimpi versio aitasta, sillä se on sähköistetty myös valaistuksen osalta.  Huoneen varusteisiin kuuluu myös otsalamppu.

Lisäpalvelut

Erillisestä maksusta tarjolla on niin sanottu itsepalveluaamiainen, joka löytyy majoittajille tarkoitetusta jääkääpista. Aamiaiseen kuuluu leipiä täytteineen, jugurttia, kananmunaa, jotain makeaa sekä kahvia tai teetä. Aamupalan voi nauttia joko majoituksessa tai pihalla sijaitsevassa grillituvassa.  Pihasauna on myös käytössänne pientä maksua vastaan.  

Hinnoittelu

Yöpyminen aitta: 1 hlö 45 eur/vrk tai 2 hlöä 56 eur/vrk                        

Yöpyminen kesähuone: 1 hlö 54 eur/vrk tai 2 hlöä 72 eur/vrk

Itsepalveluaamiainen 6,50 eur/hlö/vrk

Pihasauna 10 eur/hlö/kerta

Lemmikkilisä 5 eur/lemmikki/vrk

Yöpymiseen kuuluu

Yöpymisen hintaan kuuluu pedatut sängyt sekä pyyhkeet.

Majoittujien suihku- ja wc-tila sijaitsee päärakennuksessa ja on käytössä lukuun ottamatta yöaikaa (klo 23-6). Lisäksi majoittujilla on käytössään ulkovessa, joka sijaitsee ulkorakennuksen päädyssä ja on käytössä myös yöaikaan.

Tarvittaessa käytettävissä on jääkaappi ulkorakennuksessa. Pihalla sijaitseva kesäpaviljonki grilleineen (grillitupa) on sekin vieraiden käytössä.

Nähtävää

Majoituksen syitä voi olla monia: vierailu sukulaisissa/ystävillä, nähtävyydet, polkupyörä-/moottoripyöräretken etappi, Saimaa, lavatanssit tai vain pelkkä kesäreissu ilman suurempia päämääriä. Ohessa kuitenkin muutamia vinkkejä:

www.visitmikkeli.fi (tapahtumia, nähtävää, syötävää ym. Mikkelin seudulla)
www.ristiina.fi (mm. paikalliset tapahtumat)
www.metsälinna.com (Tanssipaikka vain noin 2 km:n päässä Haaran torpasta)