MAJOITUS

Haaran torppa tarjoaa luomumarjojen lisäksi majoitusta kesäaikaan pihapiirissään, maatilamatkailuhengessä. Valittavana on tällä hetkellä joko perinteinen aittamajoitus tai sähköistetty kesähuone.

Aittamajoitus

Perinteinen punainen hirsiaitta (joskin pienellä ikkunalla) tarjoaa oivan yösijan nostalgian nälkäiselle matkaajalle tai elämyksiä kaipaavalle. Aitassa saa hyvät unet ja sateen sattuessa sade ropisee tunnelmallisesti peltikatossa.

Aittaan mahtuu nukkumaan 2 henkilöä. Se on varustettu liiketunnistinvalolla, joten aivan sokkona ei tarvitse nukkumaan mennä.

Kesähuone

Kesähuone sijaitsee myös pihapiirissä ja sen ikkunasta voi ihailla peltomaisemaa. Kesähuoneeseen mahtuu nukkumaan 2 henkilöä. Kesähuone on hieman modernimpi versio aitasta, sillä se on sähköistetty. Lämmitys ja valaistus pelaavat siten tarvittaessa.

Lisäpalvelut

Erilisestä maksusta voi nauttia runsaan aamupalan tilan päärakennuksessa. Pihasauna on myös käytössänne pientä maksua vastaan. Pihassa sijaitsee koiratarha, joten myös lemmikit ovat tervetulleita pienestä lisähinnasta.

Hinnoittelu

Yöpyminen aitta 21 eur/hlö/vrk

Yöpyminen kesähuone 30 eur/hlö/vrk

Runsas aamiainen 6 eur/hlö/vrk

Pihasauna 7 eur/hlö/kerta

Lemmikkilisä 5 eur/vrk

Yöpymiseen kuuluu

Yöpymisen hintaan kuuluu pedatut pedit sekä pyyhkeet.

Majoittujien suihku- ja wc-tila sijaitsee päärakennuksessa ja on käytössä lukuun ottamatta yöaikaa (klo 24-6). Lisäksi majoittujilla on käytössään ulkovessa, joka sijaitsee navettarakennuksen päädyssä ja on käytössä myös yöaikaan.

Tarvittaessa käytettävissä on myös mikro ja kylmälaukku (sähkökäyttöinen). Pihalla sijaitseva kesäpaviljonki grilleineen on sekin tarjolla.

Nähtävää

Majoituksen syitä voi olla monia: vierailu sukulaisissa/ystävillä, nähtävyydet, polkupyörä-/moottoripyöräretken etappi, Saimaa, lavatanssit tai vain pelkkä kesäreissu ilman suurempia päämääriä. Ohessa kuitenkin muutamia vinkkejä:

www.visitmikkeli.fi (tapahtumia, nähtävää, syötävää ym. Mikkelin seudulla)
www.ristiina.fi (mm. paikalliset tapahtumat)
www.metsälinna.com (Tanssipaikka vain noin 2 km:n päässä Haaran torpasta)